Kanker & Voeding

Gepubliceerd op 23 februari 2022 om 09:42

Henk Fransen deed na zijn afstuderen als arts 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen bij kanker. In die jaren had Henk ook een eigen praktijk waarin hij mensen met kanker op weg hielp in de grote hoeveelheid aan alternatieve mogelijkheden, het EHBK online-programma (eerste hulp bij kanker).  Henk Frans is ook oprichter van behandel centrum Diamant - genezend vermogen.

Hormonen, zijn de boodschappers tussen het zenuwstelsel en alle cellen

 

We zetten de deur open naar ontstekingen. Maar deze wordt ook onder druk gezet door ons 24 uurs economie. We gaan allang niet meer met de kippen op stok, eigenlijk rijden we dagelijks door rood. Hierdoor zetten we de deur open in ons lichaam naar ontstekingen omdat we geen rust meer hebben, maar onder spanning blijven staan. Het ritme raakt zoek.

Hormonen, zijn de boodschappers tussen het zenuwstelsel en alle cellen. Door de 24 uurs economie raakt alle hormonale schommeling verstoord  en wordt ook hier de deur open gezet.

Dan vond ik heel opmerkelijk wat Frans in zijn video zei: 'NIET voeding en zuurstof is het belangrijkste, maar licht, zonlicht.' De zon laat alles groeien, door de zon ontstaat leven. Vanuit de natuurreligie, wist ik dat, maar op deze wijze zag ik dat nog niet. Vele van ons beschouwen de zon als mannelijk, maar ooit was het vrouwelijk en in sommige landen geldt dit nog steeds zo. Eigenlijk is het vrouwelijk wel logisch, want wat groeit er in ons vrouwen als we bevrucht zijn? Hier hebben we zaad voor nodig van wie? Juist van de man. De maan was mannelijk, maar wordt nu gezien als vrouwelijk. We hebben in de loop der decennia het wat verdraait. hoe dit komt? U kunt dit lezen op een van mijn site maan als God.  

 

Smoothies menen gezond te zijn,

maar door de blender wordt alles hard en snel stuk gemaakt en lekt het licht eruit

 

Voeding verse voeding en fruit wordt gevoed met dat zonlicht, groene verse voeding, groente wat boven de aarde groeit. Daarom is juist verse voeding van belang, omdat ons lichaam dat licht wat in die verse voeding zit, nodig heeft te eten.

Smoothies menen gezond te zijn, maar door de blender wordt alles hard en snel stuk gemaakt en lekt het licht eruit, het licht wordt stuk gehakt. Een smoothie is dan in feite niks meer waard, logisch. Je hebt je eigen blender in de mond (je tanden en kiezen), daar waar het eerste proces van je spijsverteringskanaal begint, mits je goed kauwt natuurlijk, rustig kauwt zonder haast.

Goed kauwen is heel belangrijk, niet alleen omdat dit het spijsverteringsproces vergemakkelijkt, maar ook omdat het een tijdje duurt voordat het lichaam een seintje geeft verzadigd te zijn; als je te snel eet is de kans groot dat je meer eet dan het lichaam nodig heeft. Dus smoothies gezond, neeh niet echt, geen vervanger voor een maaltijd, dorstlesser wellicht, maar matig dat, alles is stuk ook de vezels die er juist voor moeten zorgen dat de suiker goed verwerkt wordt in het lichaam. Een smoothies is nu dus een suikerbom, maar altijd beter dan frisdranken, want die zijn echt niet fris. Echter bij een Gerson dieet worden (groente en fruit) smoothies ingezet, het advies is dan ook om deze binnen een kwartier te nuttigen.  Waarom? Ook dit hoor je in de video. 

Een gezonder lichaamscel zit vol licht, biofotonen, dit wordt door de wetenschap bevestigd. Deze kunnen gemeten worden met een biofotonen apparaat. Henk Fransen zegt ook mooi in zijn lezing, een echte wetenschappen is openminded  zijn vader was wetenschapper, aan het begin van de video verteld hij hier over.

 

Een zieke cel lekt zijn licht weg, uit zich tot een kankercel, een kankercel is donker. Het heeft weer licht nodig, daarom bevatten de beste anti kanker diëten (Gerson dieet) dat licht. Dat (zon) licht wat wordt gevangen in verse groene groentes en fruit. Het is een zwaar programma je moet enorm veel eten, dit gaat dus niet, daarom gebruikt men een slowjuicer, maar men moet dit wel binnen een kwartier opdrinken anders verdwijnt het licht. Meer over het Gerson dieet therapie met Drs. W.D. van der Vegt klik hier

 

In 2003 kwam werd er een rapport gepubliceerd door de Wereld gezondheidsorganisatie, met als eindresultaat, dat kanker voor 60% verminderd kon worden door voeding. Hier heeft een onafhankelijke panel  wereldwijd van voedingsdeskundiger aan gewerkt. Volgens regulier kan je helemaal niks aan kanker doen.  De wereld gezondheidsorganisatie zegt; door voldoende licht, gezonde natuurlijke voeding, gezonde lichaamsbeweging en niet roken, bijdraagt om kanker te voorkomen, te voorkomen, het geeft geen garantie, want er blijft 40% over, hoe kan dat nu en welk 40% is dat? Dat legt hij in zijn lezing uit in deel 2 .

 

Voor mij was licht nieuw, dwz ik weet dat zonlicht belangrijk is, maar dat het in verbinding staat met je voeding, nee.  Ook heeft hij het over de kwantumfysica. Wat is kwamtumfysica en met welke betrekking heet dit tot kanker? klik hier

Zo leest u in het kort hoe belangrijk de natuur voor ons lichaam is. Maar Henk Fransen verteld heel veel meer in deze video deel 1 'Versterk het genezend vermogen', ga er even 25 minuten voor zitten, zo neemt u ook even rust. 

 

Voor Integrale geneeskunde bij kanker, kijk hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.