Ik heb kanker en nu? Het kan iedereen van klein tot groot overkomen. Kanker wat een kut ziekte. Om machteloos en moedeloos van te worden voor de persoon met kanker en voor de dierbare om hun heen. 

1 ding is zeker, de kanker overwinnen. Niks geeft garantie hiervoor zowel op regulier als complementaire geneeskunde. Maar de voorruitzichten op genezing is anno nu wel vergroot. Welk wapen jij hier voor inzet, gelukkig heb jij dit zelf in de hand. Zet je het wapen in voor regulier samen met complementaire/integrale geneeswijze en voeding, helpt deze informatie je wat op weg. 

 

10 jaar lang van 1997-2007 heeft men hierin onderzoek gedaan. In 2007 kwam het rapport hier over uit, hier heeft een onafhankelijke panel wereldwijd van Diet, Nutrition, Physical Activity and Cancer: a Global Perspective, voedingsdeskundigen en de Wereld gezondheidsorganisatie aan gewerkt, met als eindresultaat dat bijv. kanker voor 60% verminderd kan worden door voeding.

Volgens regulier kan je helemaal niks aan kanker doen. De wereld gezondheidsorganisatie zegt; "door voldoende licht, gezonde natuurlijke voeding, gezonde lichaamsbeweging en niet roken, bijdraagt om kanker te voorkomen".

Te voorkomen, het geeft geen garantie, want er blijft 40% over, hoe kan dat nu?  Die 40 % heeft te maken met je voelen, denken, relatie en de ziel. Dit alles kan je weg tot genezing blokkeren tot een chemo die bijv. niet aan slaat.

Hoe kan dit? Henk Fransen (Arts), legt dat in zijn lezing deel 2 uit. Neem zeker de tijd om de video te kijken, het kan voor mensen met kanker een opening zijn naar genezing.

Henk Fransen behandel centrum Diamantgenezend vermogen.

Wie is Henk Fransen? Henk Fransen deed na zijn afstuderen als arts, 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen bij kanker. In die jaren had Henk ook een eigen praktijk waarin hij mensen met kanker op weg hielp in de grote hoeveelheid aan alternatieve mogelijkheden. Henk Fransen legt dat in zijn lezing deel 1 uit, kijk het hier, ook voor deel 2.

In het EHBK online-programma (eerste hulp bij kanker) deelt Henk Fransen zijn 30 jaar kennis en ervaring over de beste alternatieve behandelprogramma's bij kanker.

Bekijk hier de introductie video van het EHBK hoe o.a. belangrijk voeding kan zijn. Een van deze voedingsdiëten is het Gerson dieet. Meer over het Gerson dieet therapie met Drs. W.D. van der Vegt klik hier.  Het Gerson insititute, klik hier.

Het is een feit dat gezonde voeding je lichaam gezonder houdt.

Het is een feit dat dit géén garantie is om nooit (ernstig) ziek te kunnen worden. Wel is het de garantie dat het deze kans verkleint.

Het is een feit dat bij een ongezonder leefstijl en voeding de kans op (ernstig) ziek worden vergroot.
 
Het wetenschappelijk bewijs dat voeding en leefstijl een belangrijke rol spelen bij het wel of niet krijgen van een (ernstige) ziekte o.a. kanker is sterker dan ooit. Voeding en leefstijl spelen dus belangrijke rol. Dit is echter niks nieuws, dit was er al sinds het ontstaan van de mens die toen nog in verbinding stond met de natuur. Het moet alleen weer herontdekt worden, ook in het reguliere circuit, terug naar de basis, de eed van Hippocrates. 

Ook een feit, ook al eet je gezond en zit het goed met je leefstijl, als je lichaam ergens een mankement (bijv. reflux) heeft, kan het gebeuren dat voedingsstoffen niet goed door het lichaam kunnen worden opgenomen en kans op ziek worden vergroot. Het lekt als ware als een kapotte watervat.
 
Echter een feit blijft een feit, je lichaam goed voeden en vullen verkleint nog altijd die kans op ziek worden (denk aan bijv Covid), dan wanneer men het lichaam alleen maar vult met kant en klare (fabrieks) voeding en niet voed. 
 
We willen allemaal zonder gebreken en medicatie oud worden. We willen ook niet afhankelijk worden van anderen, het geeft vaak een tot last en schuldgevoel de 40%...... Wil je dit niet, verklein die kans en her programmeer je weer tot het oude normaal, want wat eens geleerd was kan opnieuw tot je genomen worden.

 

BOEKEN

Boek eten tegen kanker.

Boek Kanker vrij van William Cortvriendt

Voor andere vormen van diëten bij kanker

Nationaal fonds tegen Kanker Nederland.

 

Goede zuivere THC Olie, onder begeleiding Suver Nuver

Frankincense olie van DoTERRA ter ondersteuning in de strijd tegen kanker, klik hier voor PDF

 

Integrale geneeskunde.

Wat is integrale geneeskunde? Klik hier.

Artsen vereniging integrale geneeskunde klik hier.

De  Beter kliniek voor integrale geneeskunde.

 

Een complementaire behandelgeneeswijze kan zijn NTTT 

Niet-toxische tumortherapie (NTTT) ( bron).

Lijst van goed gekwalificeerd orthomoleculaire artsen

Nederlands genootschap orthomoleculaire oncologie

Ledenlijst NGOO.