"If you don't read anything, you won't know anything, you can't talk either".

Welkom op mijn vernieuwde blog 2.0. Om mijn website overzichtelijk te houden, bied ik je een bredere informatie op deze blog aan.  Informatie niet alleen van mij, maar ook van andere deskundigen. Deskundigen die een ander licht laten schijnen dan je wellicht gewend bent, of tot je genomen had. Mijn oude blogspot Natuurlijk Normaal blijft nog in de lucht, echter komen hier geen nieuwe posts meer bij. Vind je het niet op deze blog 2.0, kijk dan op mijn oude blogspot Natuurlijk Normaal

Krijg grip op je gezondheid dankzij de iGene healt DNA test.

Dankzij de DNA-test iGene HEALTH kun je nu gericht actie ondernemen. Aan de hand van jouw genetische aanleg en een persoonlijke prioriteitenlijst zie je welke leefstijlveranderingen voor jou de meeste gezondheidswinst opleveren. Is het duur?  Bedenk dan hoe duur medicijnen zijn waar je mogelijk ook levenslang aan vast zit. Deze test doe je 1 keer en is voor heel je leven. 

Lees meer »

Het zal je longen maar zijn, ‘LONGCOVID’.

Net als bij de Q-koorts kan ook covid (al dan wel of niet gevaccineerd), je leven drastisch veranderen. De logische weg die we dan vaak bewandelen is de reguliere weg. Minder logisch is de integrale weg een weg in samenwerking met regulier en complementaire geneeswijzen.

Lees meer »

Hoe komt een vis aan zijn omega 3 vetzuren?

Al sinds mensenheugenis eten we vis, niet alleen omdat we dit lekker vinden maar ook vanwege de omega 3 vetzuren. We denken er niet over na hoe een vis zelf aan de omega 3 vetzuren komt. Alles lijkt vanzelfsprekend, maar is dat ook zo?

Lees meer »

Fruit & diabetes kan dat samen?

Wanneer je de diagnose diabetes krijgt, wordt suiker een ding. Regulier scheert alles over 1 kam, ook het vers fruit en laat dat nou juist de enige simpele koolhydraat zijn waar moeder natuur over nagedacht heeft en regulier die kennis verloren heeft. Want dankzij de hoeveelheid vezels in een stuk fruit worden deze suikers in je lichaam namelijk voldoende afgeremd. Dan hebben we het hier wel over een onbewerkt stuk fruit en niet over die uitgeperste sinaasappel/appel enz waar het vruchtvlees (vezels) uit zijn. 

Lees meer »