"If you don't read anything, you won't know anything, you can't talk either".

Welkom op mijn vernieuwde blog 2.0. Om mijn website overzichtelijk te houden, bied ik je een bredere informatie op deze blog aan.  Informatie niet alleen van mij, maar ook van andere deskundigen. Deskundigen die een ander licht laten schijnen dan je wellicht gewend bent, of tot je genomen had. Mijn oude blogspot Natuurlijk Normaal blijft nog in de lucht, echter komen hier geen nieuwe posts meer bij. Vind je het niet op deze blog 2.0, kijk dan op mijn oude blogspot Natuurlijk Normaal

Komt er in de 21st eeuw nog ondervoeding voor? Goede voeding start bij jou en bij je ongeboren kind!

Een ongezonde leefstijl merk je pas op langer termijn.  De term “hij was nooit ziek” is er niet voor niets. Oud worden zonder gebreken wordt bijna onmogelijk bij een onnatuurlijke setting waarin we anno de 21ste eeuw in leven. En nooit ziek zijn, is echt niet oké . Deels is dit ook genetisch bepaald, ik ben bijvoorbeeld niet resistent voor het norovirus, mijn man daarentegen weer wel. Maar nooit ziek zijn is echt niet oke, je immuunsysteem heeft zo nu en dan ook een upgrade nodig.

Lees meer »

Krijg grip op je gezondheid dankzij de iGene healt DNA test.

Dankzij de DNA-test iGene HEALTH kun je nu gericht actie ondernemen. Aan de hand van jouw genetische aanleg en een persoonlijke prioriteitenlijst zie je welke leefstijlveranderingen voor jou de meeste gezondheidswinst opleveren. Is het duur?  Bedenk dan hoe duur medicijnen zijn waar je mogelijk ook levenslang aan vast zit. Deze test doe je 1 keer en is voor heel je leven. 

Lees meer »