Mijn naam is Jolanda, gehuwd moeder van 2 kinderen en oma. Sinds de geboorte van mijn eerste kind in 1988 gaf dit een andere wending in mijn leven. Ik wilde dat mijn kind(eren) zo min mogelijk in aanraking kwamen met de reguliere wereld. Zo kwam de homeopathie in mijn leven.

In 1995 kwam ik in aanraking met Reiki (therapeut), ik volgde de westerse methode van Churjiro Hayashi & Hawayo Takata

In 2004 kwam ik op het pad van de natuurreligie en leerde ik weer ontdekken wat de kracht van onze natuur is en hoe o.a. ons lichaam met de natuur in verbinding staat. 

In 2010 kwam voeding op mijn pad door het lezen van het boek " Eet jezelf mooi, slank & gelukkig" van Amber Albarda, hierdoor werden mijn ogen geopend. Heb mij hier in de loop der jaren meer in verdiept en veel kenniservaring in opgedaan. Werd geïnspireerd en door pioniers als, Amber Albarda, Richard de Leth, Ralph Moorman en Juglen Zwaan, met hun kennis overdracht. 

In maart 2018 heb ik de opleiding handreflexmassage genoten

In maart 2019 de HBO opleiding Orthomoleculaire natuurvoedingsadviseur-leefstijlcoach afgerond, via het CIVAS.  

 

Ik heb niet stil gezeten en ik blijf in beweging. Door mijn kennis ervaring die ik in de loop der jaren hebt genoten, hoop ik dat ik mensen de nodige ondersteuning en begeleiding kan bieden die buiten de reguliere wereld (nog) niet mogelijk is.

Om uw (onnatuurlijke) leefpatroon te doorbreken kan ik u hierin wellicht de ondersteunen de nodige coaching bieden die u nodig heeft. Echter ben ik geen (complememtaire) arts, bij medische zaken boven mijn macht, verwijs ik u door naar een arts.