Leg jij het verband?

Gepubliceerd op 28 oktober 2022 om 14:39

Aandoeningen aan hart, vaten, hersenen, zenuwen en Ruggermerg. Studies tonen verband tussen Covid-19 vaccins en ernstige bijwerkingen -klachten. 

Klik hier voor PDF bestand met mogelijke bijwerkingen en klachten.

specifieke corona meldingen Lareb
Bijwerkingen coronavaccins Lareb

16 oktober 2023: Waarom wordt men steeds gevoelige voor covid na meer dan 2 vaccantie en is er verband met de  Toenemende kankerpatiënten gevolg mRNA-vaccins?

 

Lang na gedacht of ik hierover wilde bloggen. Aan de andere kant dacht ik, een niets vermoedde persoon met onverklaarbare klachten (lang) na vaccinatie van covid, wil toch graag weten waar de klachten mogelijk vandaan kunnen komen. Want leg jij een verband met een vaccin, of plak jij er ook een pleister op?

 

Het overlijdens aantal na vaccinatie staat op 737 volgens de laatste update van 5 maart 2023 van het Lareb. Nu denk je misschien, ja met corona kwamen er meer te overlijden, dus waar hebben we het over. Klopt, echter bij een virus uitbraak komen nu eenmaal mensen of dieren te overlijden, dit is een natuurwet of we dat nu leuk vinden of niet. Een vaccinatie daarintegen behoort je te beschermen en behoort je niet de dood in te jagen of ernstige langdurige bijwerkingen te geven. Dat maakt wel het verschil. 

Stel, je krijgt een ontsteking in bijvoorbeeld je hak (hielspoor). Lijkt onschuldig toch, net hardgelopen op je nieuwe hardloop schoenen, je legt vast het verband daarin. Na maanden en fysio is het nog niet weg, leg jij verband met het vaccin?  Vast niet.

Je bent al maanden moe, helder denken lukt ook niet, burn-out, is het eerste waar men vast aan denkt, verband met het vaccin? Nee, daar denk men niet aan, aan een brainfog (hersenmist), wat het vermogen om helder te denken verstoort, cognitieve taken uit te voeren en normaal te functioneren als mens ( zie ook onderaan de blog "Ik heb er geen herinnering meer aan") . 

POTS vormt ook een unieke uitdaging omdat het vaak over het hoofd wordt gezien. POTS valt onder de bredere categorie van aandoeningen die dysautonomie genoemd wordt. Het wijst op een storing in het autonome zenuwstelsel, dat in stilte cruciale functies zoals ademhaling, spijsvertering en hartslag regelt. Wanneer dit systeem hapert, zoals bij POTS, kan dit de gezondheid en de dagelijkse levenskwaliteit ondermijnen.

Waar ik naartoe wil is het volgende, heb jij oude klachten die zijn verergerd of onverklaarbare klachten, zoals o.a. hierboven genoemd of ontsteking van de bloedvaten (zie lareb), hartklachten (zie lareb), neurologische klachten en artsen kunnen niets achterhalen, meld het bijvoorbeeld bij het Lareb (laatste update Lareb) of BPOC en bij de arts, dat je deze klachten na het vaccin hebt gekregen, ook na jaren nog. De artsen zullen mogelijk anders uitleggen of het uitsluiten, daar zij mogelijk ook nog niet voorledig op de hoogte zijn, of wel en zwijgen, maar delen en meten is weten, weten om uit te sluiten en gerichte te kunnen behandelen.

Lees hieronder het interview met Prof.dr Paul Marik .


Bron Blckbx.

Dr. Paul Marik legt uit hoe het ophopen van spike-eiwit bij veel gevaccineerden leidt tot ontstekingen en auto-immuunziekten. ‘Het spike-eiwit is een van de giftigste eiwitten die het menselijk lichaam ooit heeft gezien.’

Prof. dr. Paul Marik was een fervent voorstander van vaccinatie tegen COVID en heeft zichzelf ook laten vaccineren. Nu waarschuwt hij mensen om zich vooral niet te laten injecteren. In een interview met senior editor Jan Jekielek van The Epoch Times, dat op 25 oktober jl te zien was op de zender, vertelt hij waarom.

“Hoe meer spike-eiwit uit de vaccins zich in het lichaam ophopen, hoe meer ellende het in het lichaam veroorzaakt. De spike veroorzaakt ontstekingen, de spike veroorzaakt stolling, de spike veroorzaakt amyloïde en prionziekte en de spike veroorzaakt allerlei auto-immuunziekten. Het is een totale aanval vanuit elke hoek.”

Klik hier en je kan alvast een deel van het interview bekijken. De letterlijk vertaalde tekst lees je terug onder de video. Even naar de tweet scrollen


Paul Marik:

Het lijkt er echter op, en we hebben echt goede gegevens van een aantal groepen, in de eerste plaats van Pfizers eigen gegevens, en er zijn twee onafhankelijke onderzoeken geweest naar letsel door vaccins, zowel in de VS als in Duitsland. Meer dan 80 procent van de bijwerkingen zijn neurologisch. Dat maakt het zo'n verwoestende ziekte. Deze mensen zijn neurologisch beschadigd. Het gemeenschappelijke is overweldigende ernstige vermoeidheid.

Dan brainfog [hersenmist]. Het verstoort het vermogen om helder te denken, cognitieve taken uit te voeren en normaal te functioneren als mens. Dus het is deze overweldigende vermoeidheid, overweldigende moeheid, brainfog. En dan krijgen ze een zogenaamde perifere neuropathie waarbij ze antilichamen ontwikkelen tegen de zenuwvezels, zodat ze vreselijke pijnscheuten krijgen, paresthesie, gevoelloosheid in hun benen, vreselijke pijn, brandende pijnen die enorm invaliderend kunnen zijn. Dat komt veel voor. En dan hebben we natuurlijk de myocarditis, die ze niet kunnen verbergen. We weten dat dit vooral jonge mannen treft.

Dan zijn er nog tal van andere ziekten. Patiënten krijgen ernstige oorsuizingen, tinnitus genaamd, ze krijgen visuele problemen. Ze hebben problemen met lopen. Het is een spectrum. Er zijn meer dan 2.000 publicaties over verschillende medische aandoeningen in verband met het vaccin. Maar helaas zijn de ernstigste neurologische storingen van invloed op het vermogen van mensen om normaal te functioneren en te lopen. Dit zijn echt ernstige complicaties.

Jan Jekielek:

Dus van wat ik gehoord heb, zijn sommige van deze symptomen van longcovid zoals het genoemd wordt, ook hersenmist, vermoeidheid enzovoort, dus er is een overlapping. En natuurlijk is er het mogelijke interactieve effect dat mensen die gevaccineerd zijn nu meer kans hebben om COVID te krijgen. Dit kan een dubbelslag zijn. Ik weet niet of dit iets is wat je hebt waargenomen?

Paul Marik:

"Absoluut, je hebt helemaal gelijk. Het heeft te maken met de hoeveelheid spike-eiwit die je hebt. Hoe meer spike-eiwit je hebt, hoe groter je risico op complicaties, orgaanfalen en dood. Hoe krijg je meer spike? Hoe meer je gevaccineerd bent, hoe meer spike. Maar als je COVID krijgt en je bent al gevaccineerd, krijg je nog meer spike.

Het komt er dus op neer dat je je niet moet laten vaccineren en moet voorkomen dat je COVID krijgt als je gevaccineerd bent en als je COVID krijgt, laat je dan vroeg behandelen. Als je vroeg wordt behandeld, beperk je de hoeveelheid spike-eiwit. Het is het spike-eiwit, de hoeveelheid spike-eiwit, die de complicaties bepaalt. Je hebt gelijk dat er misinformatie was dat als je longcovid hebt je je moet laten vaccineren. Dat is het slechtste wat je kunt doen, omdat het je belasting met spike-eiwit verder verhoogt. Dus als je longcovid hebt, wil je absoluut niet gevaccineerd worden."

Jan Jekielek:

Dit is fascinerend. Leg me eens uit welk bewijs er is dat de hoeveelheid spike-eiwit verantwoordelijk is voor deze ziekte?

Paul Marik:

Wat doet spike-eiwit met het lichaam? Het doet een aantal verschrikkelijke dingen. Het ene is dat het zeer ontstekingsbevorderend is. Het wordt opgenomen door zogenaamde veggacytische cellen, dit zijn cellen in de hersenen, cellen in het hart, cellen in het hele lichaam en het veroorzaakt ernstige ontstekingen. Het wordt opgenomen door de cellen in de bloedvaten.

Dr. Cole [dr. Ryan Cole] heeft pathologische monsters genomen en wat hij vond is dat als je kijkt naar de endotheelcellen en dat zijn de cellen die de bloedvaten bekleden, ze absoluut vol zitten met spike-eiwit. Vol, de cellen zitten vol met spike-eiwit. Dus dit idee dat de spike in de arm blijft is vals, de spike circuleert en het gaat naar de veggacytische cellen, de microgliale cellen in de hersenen en het veroorzaakt ontsteking. Het gaat naar de endotheelcellen en doet slechte dingen met het endotheel, dus het endotheel omlijnt de bloedvaten.

Dus wat doet het. Het laat de bloedvaten vernauwen en veroorzaakt stolling. Dus het verstoort de bloedstroom. Het doodt het weefsel dat de bloedvaten voedt. Dus we weten dat mensen die zijn blootgesteld aan spike, micro-infecties in hun hersenen hebben als we een hoog-gevoelige MRI doen. Dus dat is een van de mechanismen. Het andere is dat, geloof het of niet, ze spike hebben gemaakt met twee vreemde eiwitten. De ene is een amyloïde proteïne en de andere is een prion-eiwit. Prionen zijn de gekkekoeienziekte.

Toen ze dit vaccin ontwierpen, voegden ze een prion toe aan het receptor bindende domein van het spike-eiwit. En dat deden ze omdat het dan meer bindt aan de ace2-receptor. Dus mensen die het vaccin krijgen lopen een veel hoger risico om prionziekte te krijgen. Dat is de gekkekoeienziekte. En er worden inderdaad veel gevallen van gekkekoeienziekte beschreven.

Wat we weten over deze klonters die zich vormen, dit zijn zeer mysterieuze klonters, ze zijn zeer resistent tegen afbraak en ze hebben amyloïde, en dit is waarschijnlijk van de amyloïde in het spike-eiwit. Dat is één mechanisme.

De andere die heel gebruikelijk is bij mensen met vaccinschade is auto-immuniteit. Sommige van de domeinen in het spike-eiwit lijken erg op die van de gastheer. Wat er gebeurt is dat wanneer de gastheer een immuunreactie in gang zet tegen de spike, het tegelijkertijd antilichamen veroorzaakt tegen de gastheer van zijn weefsels. De gastheer valt zichzelf aan. Dus je ziet dat dit een complete aanval is. De spike veroorzaakt ontstekingen, de spike veroorzaakt stolling, de spike veroorzaakt amyloïde en prionziekte en de spike veroorzaakt al deze auto-immuunziekten. Het is een totale aanval vanuit elke hoek.

Dat is nog maar het begin van wat spike doet. Het lijkt erop dat hoe meer spike je hebt, hoe meer ontstekingen je hebt. Ik denk dat de pathologen nooit liegen. Ze zien het weefsel. Ik heb de dia's gezien die dr. Cole laat zien en het is verbazingwekkend om te zien dat het spike-eiwit de endotheelcellen inpakt, wat betekent dat het de bloedvaten aantast. Er zijn ook angstaanjagende gegevens van dr. Patterson, die gekeken heeft naar circulerende witte cellen. Hij vond 18 maanden na longcovid of vaccinatie dat circulerende witte cellen nog steeds spike-eiwit in de cel hebben, 18 maanden!

Biografie prof. dr. Paul Marik

Paul Ellis Marik (geboren 26 maart 1958) is een arts en hoogleraar geneeskunde die tot januari 2022 voorzitter was van de divisie long- en kritieke zorggeneeskunde aan de Eastern Virginia Medical School in Norfolk, Virginia, en tevens kritieke zorgarts was in het Sentara Norfolk General Hospital. Zijn onderzoeksinteresses omvatten sepsis en weefseloxygenatie.

Marik ontwikkelde het 'Marik protocol' – ook wel het ‘HAT' protocol genoemd –, een behandeling voor het voorkomen van sepsis. Hij is mede-leider van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC).


Lees ook het interview met Dr. Suzanne Humphries: ‘Ik heb nog nooit zulke gezonde kinderen gezien’.

Suzanne: Tegenwoordig ben ik tegen vaccins. 10 jaar geleden echter was ik niet tegen vaccins. Ik wist niets van vaccins. Ik was medisch opgeleid in een systeem dat hield van vaccins en vertrouwen heeft in vaccinatie. 

Boekentip 👇

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.