Wie hoog in zijn metabool zit, verhoogd zijn kans op ziek zijn!

Gepubliceerd op 3 maart 2022 om 11:07

Geplaats door praktijk natuurlijk normaal.

Blogbericht: Richard de Leth, oprichter van OERsterk.  21 jan 2021. Versterk je metabool.

"Alles draait om je metabool"

Pas als het tegendeel is bewezen, stel ik mijn kennis en of mening bij. In mijn blog ‘doet goede leefstijl er toe’ in zaken met virussen/ covid, kon je mijn bevindingen hierover lezen.  Maar ook in mijn oproep “wie kreeg er ondanks gezonde leefstijl covid 19”. Deze bevinding- kennis ervaing stel ik nu bij. Waarom, door de kennisleer die ik van Richard de Leth mocht ontvangen. Jezelf bijscholen en bevindingen durven bijstellen is erg belangrijk in elk vakgebied, zodat je uit de blinde vlek blijft. Ik stelde Richard enkel de vraag na aanleiding van de videoboodschapšŸ‘†šŸ»  ‘de blinde vlek in de gezondheidszorg’, of hij kon verklaren waarom het native volk 600 jaar geleden toen Amerika ontdekt werd, met bosjes stierven.

"Het native volk kwam ongewenst in een hoog metabool te zitten"

Ze werden namelijk blootgesteld aan onze virussen en bacteriën, dat werd vele fataal en dat zonder Jumbo, fastfood etc. Dat antwoord blijkt simpele en logische te zijn dan je denkt. Alles draait om je metabool, zit je hiermee in een hoog risico groep is de kans hoog om (welvaart) ziek te worden en maak je de kans groot dat er een virus op bezoek komt. Zit je in een laag risico groep, is de kans laag om ziek te worden.

Het native volk kwam ongewenst in een hoog metabool te zitten, dit was de oorzaak dat vele stierven, het recht van de sterkste genen treed in werking. Zoals Richard zo mooi altijd zegt “ de natuur oordeelt niet, maar werkt wel met natuurlijke consequenties”.

Maar hoe komt het dat je in een hoog metabool komt te zitten? Richard legt dit weer zeer helder en logisch uit in zijn video’s versterk je metabole gezondheid’, deel 1 en 2.

Kijk deze leerzame video’s en kom er zelf achter waar jij zit met je metabole gezondheid! Wat was de oorzaak denkt je, het hoge risico waaraan het native volk overleed? Zou het in deze tijd meevallen om nog in een laag metabool te blijven? 

DEEL 1

DEEL2

Met dank aan Richard de Leth voor zijn kennisoverdracht en voor het verwijzen naar zijn blog metabool. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.