"If you don't read anything, you won't know anything, you can't talk either".

Welkom op mijn vernieuwde blog 2.0. Om mijn website overzichtelijk te houden, bied ik je een bredere informatie op deze blog aan.  Informatie niet alleen van mij, maar ook van andere deskundigen. Deskundigen die een ander licht laten schijnen dan je wellicht gewend bent, of tot je genomen had. Mijn oude blogspot Natuurlijk Normaal blijft nog in de lucht, echter komen hier geen nieuwe posts meer bij. Vind je het niet op deze blog 2.0, kijk dan op mijn oude blogspot Natuurlijk Normaal

Leg jij het verband?

Lang na gedacht of ik hierover wilde bloggen. Aan de andere kant dacht ik, een niets vermoedde persoon met onverklaarbare klachten (lang) na vaccinatie van covid, wil toch graag weten waar de klachten mogelijk vandaan kunnen komen. Want leg jij een verband met een vaccin?

Lees meer »

Het zal je longen maar zijn, ‘LONGCOVID’.

Net als bij de Q-koorts kan ook covid (al dan wel of niet gevaccineerd), je leven drastisch veranderen. De logische weg die we dan vaak bewandelen is de reguliere weg. Minder logisch is de integrale weg een weg in samenwerking met regulier en complementaire geneeswijzen.

Lees meer »

Hoe komt een vis aan zijn omega 3 vetzuren?

Al sinds mensenheugenis eten we vis, niet alleen omdat we dit lekker vinden maar ook vanwege de omega 3 vetzuren. We denken er niet over na hoe een vis zelf aan de omega 3 vetzuren komt. Alles lijkt vanzelfsprekend, maar is dat ook zo?

Lees meer »

Fruit & diabetes kan dat samen?

Wanneer je de diagnose diabetes krijgt, wordt suiker een ding. Regulier scheert alles over 1 kam, ook het vers fruit en laat dat nou juist de enige simpele koolhydraat zijn waar moeder natuur over nagedacht heeft en regulier die kennis verloren heeft. Want dankzij de hoeveelheid vezels in een stuk fruit worden deze suikers in je lichaam namelijk voldoende afgeremd. Dan hebben we het hier wel over een onbewerkt stuk fruit en niet over die uitgeperste sinaasappel/appel enz waar het vruchtvlees (vezels) uit zijn. 

Lees meer »

Hoe ziet jouw eetdagboek eruit? 🥨

Elke cliënt die bij mijn in de praktijk binnen komt meent goed te eten! Het bewijs dat niemand zich echt realiseert dat dit toch niet zo is. Ervaring uit de praktijk.  Onderstaande blog is met toestemming van mijn cliënt.

Lees meer »