"If you don't read anything, you won't know anything, you can't talk either".

Welkom op mijn vernieuwde blog 2.0. Om mijn website overzichtelijk te houden, bied ik je een bredere informatie op deze blog aan.  Informatie niet alleen van mij, maar ook van andere deskundigen. Deskundigen die een ander licht laten schijnen dan je wellicht gewend bent, of tot je genomen had. Mijn oude blogspot Natuurlijk Normaal blijft nog in de lucht, echter komen hier geen nieuwe posts meer bij. Vind je het niet op deze blog 2.0, kijk dan op mijn oude blogspot Natuurlijk Normaal

Welke supplementen hulpstoffen zijn beter opneembaar voor het lichaam?

Om gezond te blijven en je weerbaar maken, zeker ivm (covid) virussen is een goede voorziening met mineralen en vitamine belangrijk. Ook bij een gezonde leefstijl, waarom klik hier. De verbindingen in voedingssupplementen zijn er in verschillende soorten en kwaliteiten. Let er altijd op bij het kopen van een suppletie dat ze organisch (hulpstoffen) gebonden zijn (citraat, tauraat, gluconaat, malaat, picolinaat, bisglycinaat etc.) worden over het algemeen gemakkelijk opgenomen.

Lees meer »

Zeer verontreinigde KNORR producten😱 UNILEVER steekt kop in het zand 😤

Wie er een gezonde leefstijl op nahoudt, grijp niet gauw naar pakjes en zakjes. Maar gemak dient de mens, dan wil je toch dat je een veilig product koopt! Tip het boekje de boodschappencoach , de gids om mee te nemen naar de supermarkt, waarschuwt je voor de valstrikken, voedselschandalen van de Levensmiddelentechnoloog.  In het boekje worden aanraders en afraders vermeld. Want ze zijn er wel, 'eerlijke' etenswaar.😉

Lees meer »

Misvattingen over verzadigd vet door fout in de wetenschap blijft hardnekkig.

In een van de verschenen studie (oktober 2018) van International journal of cardiology onder 75.000 mensen liet al zien dat geen enkele soort verzadigd vet ons ziek maakt. In tegendeel, sommige soorten blijken juist gunstig voor de gezondheid. De onderzoekers ontdekten dat de ketenlengte van de verzadigde vetten bepalen wat het effect is op onze gezondheid. Korteketenvetzuren zoals laurinezuur en myristinezuur verlagen volgens het onderzoek de kans op een hartinfarct met maar liefst 20%. 

Lees meer »

Kanker & Voeding

Henk Fransen deed na zijn afstuderen als arts 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen bij kanker. In die jaren had Henk ook een eigen praktijk waarin hij mensen met kanker op weg hielp in de grote hoeveelheid aan alternatieve mogelijkheden, het EHBK online-programma (eerste hulp bij kanker).  Henk Frans is ook oprichter van behandel centrum Diamant - genezend vermogen.

Lees meer »